Треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев призна пред Мач Телеграф,

...
Треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев призна пред Мач Телеграф,
Коментари Харесай

Локомотив подписва с мощен австрийски таран

Треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев призна пред " Мач Телеграф ", че ще желае да задържи нападателят Милислав Попович, който е на проби от предходната седмица в отбора. Роденият в Сидни на 6 март 1997 година състезател взе участие в контролите с Марица и Етър и остави положителни усещания. За високия си растеж от 190 см той сподели положително придвижване по терена, както и умеене да влиза в комбинации. В стила му на игра има и нещо, което припомня на напусналия през лятото Кристиян Илич.
 Освободен от Локомотив ще играе в Испания
Освободен от Локомотив ще играе в Испания

Конър Руан бързо си откри нов отбор

Попович игра през есента във втородивизионния Струмска популярност, само че от там няма да вършат пречки за възможен трансфер на " Лаута ". Заради заразяване с ковид той не взе участие в последните мачове от есенния дял на сезона.

Милислав е бил в школата на Лацио, а по-късно е играл и за вторите тимове на Кьолн и Брауншвайг, както и за австрийския Лафниц. Пандемията го връща в родината, където играе за Макартър, откъдето потегля към България. Има над 10 повиквателни за юношеските тимове на Австралия и една за Сърбия. Има и хърватски паспорт, което значи, че няма да заема квота за чужденец отвън Европейски Съюз.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР