Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви след равенството на

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви след равенството на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Щом на хората им харесва да играем снежни топки, ще играем

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов съобщи след равенството на отбора му с ЦСКА (0:0), че е трябвало срещата да бъде анулирана. Като причина той посочи неприятното време, което не е разрешило футболистите и на двата тима да разпрострат играта си.

" Футбол се игра първите 10-15 мнути. Нашият тим стартира по този начин както чаках, по-късно стана повече борба, случайности и единоборства. За мен след 15-ата минута нататък нямаше футбол. За следващ път споделям, че хората, които трябваше да вземат решение да няма мач, не го взеха. Омръзна ми към този момент да се занимавам със страхливи хора, които не взимат верните решения в името на футбола.

Преди срещата теренът беше съвършен. Снегът стартира да вали и след спирането споделих на съдията, че това не са условия да се играе футбол - искахме на следващия ден да се изиграе дуелът. В България не се взимат решенията, за които им се заплащат. От понеделник нашият клуб сигнализира да се пусне отоплението - платили сме наем. След като има облен снеговалеж е обикновено - прекъсваш мача.

Видяхме по какъв начин играхме първите минути и след това какво стана. Специално нашият тим не беше подготвен за този жанр на игра. Щом на хората им харесва да играем снежни топки, ще играем, ще има едно точкогонство. Какви заключения може през днешния ден някой да си направи с изключение на за няква битка и ритване на топката напред. Почти 45 минути с човек по-малко проявихме предпочитание, стараха се момчетата, само че желаех да ги видя по какъв начин ще играят като теренът е прелестен.

Никой не носи отговорност за нищо. Играем при снегове, блата. Аз персонално като треньор и почитателите искахме да забележим дали сме подготвени да играем с първите два тима от класирането, само че не можахме нищо да забележим

Не отговаряме за цветната багра на стадиона. Преди 3 месеца при алена багра на линиите споделиха, че ВАР не работи. Има хора, които дават отговор, да си носят следствията ", сподели Стоилов.
 Левски и ЦСКА направиха 0:0 в efbet Лига
Уникални пропуски на Вилдсхут и Йомов избавиха Левски против ЦСКА в дерби с двама изгонени

Снежен пъкъл на Националния стадион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР