Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана разочарован от играта на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана разочарован от играта на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Твърде елементарни индивидуални грешки, даже обидни

Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана отчаян от играта на тима и не скри рецензиите си към футболистите след загубата с 1:2 от Славия.

" Причините търсим напълно в нас. Първо, съгласно мен не можахме да намерим решение в офанзива. Славия се бяха групирали в своята половина. Имахме нашите обстановки при 0:0 да отбележим гол, нормално когато съперника е добре затворен на нас ни става все по-трудно. Също по този начин считам, че не бяхме и задоволително добре настроени за мача, по тази причина виждам виновността напълно в себе си. Не съумях да дам уточнения и обяснения за значимостта на тази среща, също от към експанзия и динамичност имаше проблеми. Когато имаш предимство би трябвало да реализираш, а да не допускаш такива леки голове. Не можахме да си осъществяваме попадението, това си е проблем ", показа Станимир Стоилов.

" И през днешния ден стигнахме до обстановки, само че не успяхме да ги приключим. Не ми харесва упоритостта и експанзията, с която играхме в този мач. Явно с покачването на напрежението не можем към този стадий да отговорим. Според мен прекомерно обикновени и самостоятелни неточности, дори обидни "

" Няма време за работа, има през три дни мачове, ние загубихме мачове тук в столицата, това не е обикновено за тим, който си слага огромни цели. Явно аз би трябвало да смъква малко задачите и дилемите, които слагам, тъй като тима не може да скочи на това равнище, което на мен ми се желае, само че ще продължим да работим ", съобщи треньорът на " сините "

" Не сме изиграли чак толкоз мачове, с цел да се оплакваме непрекъснато. Мисля, че повечето проблеми ни пристигнаха от характера, упоритости и напрежението преди мача. Иначе от към кондиция ние изтичахме нужните километри. Смятам, че не бяхме задоволително добре настроени за мача и макар желанието ми да играем по-агресивно и отговорно, нещата не се получават. Ще забележим по какъв начин ще се поправят ", приключи Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР