Треньорът на Левски Станимир Стоилов може и да не е

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов може и да не е
Коментари Харесай

Левски на подготвителен лагер през целия януари

Треньорът на Левски Станимир Стоилов може и да не е наясно към момента къде ще се организира зимната подготовка, само че той има подготвен проект какво желае. Идеята на наставника е отборът да има лагер през целия месец януари. Подобна бе тактиката и при започване на тази година, когато след положителната работа на терените в Турция, тимът в действителност се завърна видоизменен по родните терени и стигна до триумфа за Купата на България.

Вече излезе информация, че при появяването на нов главен акционер, тимът може да бъде награден с пътешестване до Дубай и контроли с надалеч по-силни съперници. Но при всички случаи ще има и лагер в Турция.

Проблемът с съответните дати и уточняването на противниците в контролите бе обвързван и с неяснотите към окончателната стратегия за есенния дял, която зависеше и от жребия за Купата на България. Той дефинира " сините " да гостуват в Сандански към 30 ноември, а седмица по-късно вероятно да излязат против Лудогорец в Разград. Това ще е последният дуел за годината, след което тимът ще бъде пуснат във почивка. Стоилов искаше тя да е към месец, само че евентуално ще я редуцира с няколко дни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР