Треньорът на Левски Станимир Стоилов и асистентите му няма да

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов и асистентите му няма да
Коментари Харесай

Мъри не иска да взима заплата, за да има пари за футболистите на Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов и асистентите му няма да вземат заплати, с цел да може футболистите да получат такива, написа " Мач Телеграф ".

Това е еднолично решение на наставника, който преди да се завърне на " Герена ", бе сложил изискване футболистите и чиновниците на клуба да вземат постоянно заплатите си. Очевидно към днешна дата Левски няма задоволително пари, с цел да извърши това предпочитание на треньора. Именно това постанова решението на Мъри и щаба му да се откажат краткотрайно от заплатите си.

Иначе играчите взеха по една заплата през вчерашния ден, което подвигна настроението в съблекалнята. Идеята на " сините " шефове е към Коледа футболистите да бъдат зарадвани с още по едно месечно заплащане, с цел да могат да изкарат добре празниците.

Очаква се Мъри и асистентите му да получат забавените си пари след няколко месеца, когато клубът би трябвало да се изправи леко на крайници финансово.

Към днешна дата на " Герена " има солидна рецесия, която трябваше да се заличи ненапълно още при започване на 2022 година, когато в касата на клуба ще влязат парите от главния спонсорски контракт с " Телематик Интерактив България " ЕАД.

Дългът към Петър Хубчев и асистентите му обърка проектите на " Герена ". Левски дължи 800 хиляди лв. на някогашните си наставници, а първият транш трябваше да бъде заплатен преди две седмици. Парите за това идват непосредствено от спонсора, само че от бюджета за 2022 година който поради заплащанията към Хубчев и компания ще бъде много изтънен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР