Треньорът на Левски Станимир Стоилов е убеден, че тимът му

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е убеден, че тимът му
Коментари Харесай

Мъри: ЦСКА е в по-добро психологическо състояние, но не са далеч дните, когато ще ги бием редовно

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е уверен, че отборът му може да спре черната серия в дербито. Сините се изправят против ЦСКА в неделя от 14:00 часа на националния стадион. Те не са печелили в последните 8 издания на Мач №1 у нас (4 равенства и 4 загуби), като към този момент отстъпват в общия баланс - имат 55 победи против 57 на противника.

" Трябва да стартират да се обръщат нещата в посоката на Левски. Противникът обаче е в по-добро психическо положение - и като благоприятни условия, и като селекция, тъй като има доста огромен размер играчи. Разполагат с четирима централни нападатели, а играят с един. Аз не желая да имам такава численост, а да играем добре и няма да закъснеят дните, в които Левски ще побеждава постоянно ЦСКА ", съобщи Стоилов в изявление за " Тема Спорт ".
 Една от дребното неточности на новото
Една от дребното неточности на новото " синьо " управление

Декларацията против съдията Ел Хатиб беше дребнава и ненужна

" Знаех, че един ден като се върна в Левски, ще работя 24/7. Сигурно при отрицателни резултати ще има и подмятания, че се занимавам със странични неща. Но гърбът ми е доста необятен, поемал съм какви ли не измислени рецензии и упреци. Нямам никакви проблеми, само че най-обичам да ме подлагат на критика за играта на тима. Левски като клуб обаче имаше потребност от сериозна реорганизация и като цяло от избавление. Доста драговолно съм взел тази работа и чисто футболно водя война на много фронтове. В това число и с близки хора. Всеки, който не мисли положителното за Левски, ми е зложелател. Да, има и подводни камъни, има хора, които желаят на тях да им е добре, а аз упорствам на клуба да е добре. Със притежателят имаме стиковка в дейностите, той знае истината за моята работа. А Иво Ивков знае другата, финансовата истина. Някой трябваше да се нагърби с поправката на нашата къщурка, на нашето блатце. Но аз сляпо имам вяра на левскарските полезности. Затова вземам участие и в акции, и в сдружения и фенски срещи. Бъдещето е това, левскарите да са най-големия спонсор на тима си.
 Скритият кумир
Скритият кумир

Димитър Костадинов занапред стартира да свети в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР