Треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че останал доволен от

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че останал доволен от
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Двубоят не е решен

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев показа, че останал удовлетворен от видяното при триумфа с 2:0 в гостуването на " Ружомберок " в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Сините " направиха сериозна крачка към идната фаза, някогашният народен селекционер обаче не скри терзанието си от неналичието на ентусиастите в реванша след седмица. В София " Левски " ще играе пред празни трибуни поради наказване.
" Левски " удари " Ружомберок " в Словакия, желан дебют за Хубчев "Сините " с първа победа при посещение в евротурнирите от 9 години
" Току-що го споделих и в съблекалнята, че бяхме по-добри като тим. Това беше най-важното. В точния миг вкарахме втория гол. Може би това ги смути. Всеки искаше да помогне на другия. Разбира се, че има какво да подобряваме, само че това е на този стадий. Продължавам да съм обезпокоен. Това е добър резултат. Това и подвиквах на няколко пъти - да не се отпускаме най-после и да не позволяваме на ниска цена гол ", сподели някогашният народен селекционер.

" Двубоят не е решен. Реагираме въз основата на това, което виждаме. Ако в действителност сме изненадали съперника, съм щастлив. Отбори като ЦСКА и " Левски " живеят с помощта на почитателите. Който и да стои тук, те ще бъдат на стадиона. Няма за какво да ги хваля. Съжалявам, че тези хора няма да ги има на реванша. От това съм обезпокоен най-вече ", приключи треньорът на " сините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР