Треньорът на Левски Николай Костов остана много доволен от трудния

...
Треньорът на Левски Николай Костов остана много доволен от трудния
Коментари Харесай

Костов: Удовлетворени сме, мислим само за следващия съперник

Треньорът на Левски Николай Костов остана доста удовлетворен от сложния триумф над Хебър. „ Сините “ реализираха пета поредна победа в Първа лига, откакто се постановиха над пазарджиклии с минималното 1:0. В воин за столичани се трансформира новото попълнение Фабио Лима, който се регистрира със страховит гол в 74-та минута.


„ Удовлетворени сме, че спечелихме. Мачът беше доста сложен. През първото полувреме имахме доста прекрасен надзор върху играта. През втората част не ни се получи, подведохме се по играта на съперника, изтощиха се полузащитниците ни. Играта ни се промени. Но влязоха футболисти, които освежиха тима ни, и мисля, че победихме справедливо “, стартира Костов.

„ Тренировките са такива – от междинна, близка, далечна отдалеченост – от всякъде шутираме. Няма по какъв начин да забравим Роналдо и Уелтън по този начин бързо. Лима се показва добре, само че няма по какъв начин да ги забравим по този начин бързо. Смените бяха наложителни, тъй като имаше спад в играта. Патрик Мислович се включи сносно в средата на терена. Съжалявам за травмата на Илиян Стефанов. Все още не знаем какъв брой са съществени проблемите му “, продължи треньорът.

„ Ако картотекираме Евертон ще го видите още в идващия мач с Крумовград. Искам да мислим за идващия противник, не за точките или класирането. С нашата аудитория, която основава страхотна атмосфера, би трябвало да победим Крумовград. Те се показват чудесно от промяната на треньора си насам “, приключи наставникът на „ сините “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР