Треньорът на Левски - Николай Костов бе наказан от Дисциплинарната

...
Треньорът на Левски - Николай Костов бе наказан от Дисциплинарната
Коментари Харесай

Костов гори при следващо провинение край тъчлинията

Треньорът на Левски - Николай Костов бе осъден от Дисциплинарната комисия към БФС. Причината е държанието му край тъчлинията по време на гостуването на Арда, приключило 0:0.

В него експертът получи жълт картон от основния арбитър Валентин Железов. През второто полувреме на мача в Кърджали сред двете скамейки прехвърчаха искри. Най-деен в пререканията бе помощник-треньорът на домакините Веселин Минев и някогашният капитан на Левски бе изпъден.

Дисципът санкции Костов с 400 лв.. Той би трябвало да бъде деликатен в идващите дуели на сините. Причината е, че при приемането на нов картон ще бъде лишен от правото да стои на аварийна пейка за 1 мач.

Вчера " сините " започнаха същинската подготовка за гостуването на ЦСКА 1948. Добрата вест е, че разполагаем на старши треньора за дуела в Бистрица ще бъде Цунами. Бразилецът получи контузия в срещата с Арда. Той обаче ще бъде изцяло подготвен да попадне в стартовата единайсеторка за конфликта във вторник. Срещата сигурно поради травма пропуща сънародникът му Уелтън, написа " Тема Спорт ".
 По остаряла традиция: Левски пожела собствен главорез
По остаряла традиция: Левски пожела собствен главорез

Сантиаго Годой изигра мощен мач против " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР