Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов прие с огромно вълнение

...
Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов прие с огромно вълнение
Коментари Харесай

Константин Папазов: Омразата срещу нас ни даде енергия и с божията помощ спечелихме

Треньорът на " Левски Лукойл " Константин Папазов одобри с голямо неспокойствие спечелването на шампионската купа в баскетболното състезание. Той съобщи, че омразата против клуба е дала сила на тима.

И добави, че това е купата, извоювана с най-вече български играчи в ерата на " Лукойл ".

" С божията помощ спечелихме. В продължение на пет месеца всички, като се изключи няколко клуба, само че три от главните клуба - от самото начало сееха ненавист и злоба към нас и всичко това, което те вършиха, Господ им го върна. Защото, в случай че в три мача ние бяхме по-добрия тим, то през днешния ден " Балкан " игра на гребена на страстта, имаше един приказен Захариев, само че видяхте един необикновен " Левски ", който се върна от -15 точки и когато най-после ориста беше в ръцете на Господ, той си сподели тежката дума ", съобщи Папазов пред Българска национална телевизия.

" Няма такава на света като синята обич. Тези хора избавиха тима 2015-а година и това е тимът на сърцето им и това е тимът, който носи купите на " Левски ". Който където желае да се припознава, няма значение. Ние не сме правили банкрути, ние единствено сме създали нещо, с цел да го има баскетбола в София ", продължи треньорът.

Папазов благодари на всички, дочакали своя момент. " Мога да кажа, че работих с тим, в който всички играчи преглътнаха егото си и съм уверен, че това е най-сладката купа за господин (Валентин) Златев. Както съм уверен и че това е извоюваната купа с най-вече български минути ", добави той.

Във финала " Левски Лукойл " се наложи с 3:1 победи против " Балкан ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР