Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви след победата с 4:1

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви след победата с 4:1
Коментари Харесай

Тодоров: Хората, които ни напуснаха или се контузиха, създаваха класата

Треньорът на " Левски " Георги Тодоров съобщи след успеха с 4:1 против аматьорския " Партизан " Червен бряг, че " сините " са били отслабени от изходящи прехвърляния и травми. Въпреки че изрази удовлетворение от триумфа, наставникът на 26-кратните първенци разкритикува Паулиньо, към който насочи предизвестие.

" Аз ще им кажа и на тях, на следващия ден като се съберем, тъй като през първото полувреме не ми хареса държанието. Второто играхме по-добре, може би и домакините се поумориха. Можехме да вкараме и още голове, само че не е това най-важното. Важна е играта, старанието, експанзията. Хората, които ни напуснаха или се контузиха, създаваха класата в тима. Сега към този момент би трябвало да променим малко нещата. ", стартира Тодоров.

" Няма да го очаквам Паулиньо прекомерно дълго. Винаги съм казвал, че е добър футоблист, само че в случай че продължава по този начин, Маринчо (Марин Петков) ще намира доста по-често място в единайсеторката... Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е доста разпръснат и по тази причина пуснах Краев централен нападател... При Станислав Иванов не е треньорска травма, а взаимоотношения с управлението. "

" Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, отпътува за Сърбия по негово предпочитание. И в това време споделя, че е упражнявал, само че никой не го пуска да игра. ", сподели още наставникът на " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР