Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, не скри раздразнението си

...
Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, не скри раздразнението си
Коментари Харесай

Сари: Притеснен съм, явно отговорността е и моя

Треньорът на Лацио - Маурицио Сари, не скри раздразнението си след провалянето от Салернитана с 1:2. „ Орлите “ поведоха с гол на Чиро Имобиле от дузпа през първото полувреме, само че след попадения на Кастанос и Кандрева, „ морските кончета “ взеха първата си победа за сезона.

" Направихме прекомерно малко, няма смисъл да използваме отсъстващите като опрощение, нито пък невероятната съдийска неточност, защото явно Гьомбер трябваше да бъде изпъден ", съобщи Сари.

" Ако махнем тези произшествия и проучваме цялостното показване, направихме прекомерно малко. Има играчи, които не се показват на същото равнище, както през предишния сезон, и очевидно отговорността би трябвало да е и моя, в случай че не се показват по този начин. "

Лацио има единствено 17 точки от първите 13 кръга, което е най-лошият им старт на сезона в Серия А от 2013-14 година насам.

" Притеснен съм от манталитета на тима, който се бори да откри още веднъж себе си. Понякога Шампионската лига може да направи чудеса и да се надяваме, че там ще покажем друга душeвност ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР