Треньорът на Лацио Маурицио Сари не бе щастлив след загубата

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари не бе щастлив след загубата
Коментари Харесай

Сари: Предадохме се твърде лесно и това не ми харесва

Треньорът на Лацио Маурицио Сари не бе благополучен след загубата с 0:2 от Милан. " Орлите " паднаха от директен съперник в борбата за топ 4, която се заплита от ден на ден. Наставникът съобщи, че играчите му прекомерно елементарно са се предали в мача, а това по никакъв начин не му е харесало.

" Съжалявам, че след 20 минути губехме с два гола, когато още не бяхме влезнали в мача. Преди това не си припомням нито един удар към двете порти. Това ни натежа, трябваше да създадем повече. Вместо това отборът ми изглеждаше, че не има вяра в успеха, като се изключи последните 7-8 минути. По отношение на кондицията сме на топ равнище по всеки аршин. На полувремето обаче видях тим, който душевен нямаше убеденост, беше се предал. Това ме тормози повече, в сравнение с физическото положение на тима ", съобщи Сари.
 Милан си отмъсти на Лацио, само че даде свидна жертва преди конфликта с Интер Милан си отмъсти на Лацио, само че даде свидна жертва преди конфликта с Интер
" Този път имахме проблеми да построяваме офанзивите си от отбраната. Луис Алберто се показа под опциите си, като парадоксално усъвършенства играта си в края на мача. Имаме играчи, които са фундаментално значими за тима, и когато те не са във форма душевен или физичести, това се отразява на играта ни ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР