Треньорът на Интер - Симоне Индзаги се надява отборът му

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги се надява отборът му
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Суперкупата на Италия е първата ни цел през този сезон

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги се надява тимът му да завоюва Суперкупата на Италия за трета поредна година макар новия формат на шампионата.

Турнирът беше уголемен до присъединяване на четири тима, като в него към този момент вземат участие подгласникът в Серия А, както и финалистът за Купата на Италия. Всички мачове ще се играят в Рияд, Саудитска Арабия, Интер ще срещне подгласника в Серия А Лацио в петък, а в другия дуел ще играят Наполи и Фиорентина.

" Суперкупата е първата ни цел за сезона ", сподели Индзаги. " Интер завоюва последните две години и желаеме да го създадем още веднъж. Ще дадем най-хубавото. Имаме още една подготовка и желая да видя кой ще е кадърен да играе. Всички бяха на линия без Хуан Куадрадо. Трябва да взема решения ", сподели треньорът на " нерадзурите ".

Лаутаро Мартинес, който означи два гола при триумфа на Интер над Монца с 5:1 към този момент има 20 попадения във всички шампионати. " Доволен съм от четиримата нападатели в първата част на сезона. Те ни донесоха огромно задоволство ", сподели още Индзаги.
 Звезда на Наполи сподели
Звезда на Наполи сподели " Да " на Интер

Всичко за прехвърлянето на Желински е готово
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР