Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана доволен след класическата

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана доволен след класическата
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Късметлия съм да разполагам с четирима страхотни нападатели

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана удовлетворен след класическата победа с 3:0 над Специя в мач от втория кръг на италианската Серия А.

" Показахме добра игра, бяхме съсредоточени и можеше да отбележим и повече голове. Само първите 15 минути бяха малко по-напрегнати. Специя завоюва последните си два мача в Купата на Италия и Серия А и знаехме, че ще ни основат проблеми. Върнахме си Лукаку и към този момент имаме повече варианти в офанзива.

Късметлия съм да разполагам с четирима страхотни нападатели и в този момент от мен зависи да вземам верните решения по какъв начин да ги употребявам. Надявам се да стигнем до 100 гола през сезона в Серия А. Правилото с петте смени промени футбола, тъй като към този момент 16 играчи вземат присъединяване в един мач, а не 11.

Когато има насъбрана отмалялост, това разрешава да се внесе сила в състава. Стадионът бе разпродаден, без значение че е краят на август и хората са във почивка. Усетихме атмосферата и тъкмо по тази причина избрахме да създадем тук последната си подготовка нощес, тъй като не бяхме стъпвали на този стадион в продължение на два месеца. Имаме страхотни шефове, които правят отлична работа и ми обезпечават играчите, от които нуждая се ", сподели Индзаги.
 Интер победи Специя с 3:0
Интер с класическа победа над Специя, Петко Христов записа първи минути за сезона

Българинът се появи в игра в 67-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР