Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов размаха пръст на своите футболисти

...
Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов размаха пръст на своите футболисти
Коментари Харесай

Мъри предупреди футболистите си: Не сме си свършили работата!

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов размаха пръст на своите футболисти да не одобряват за даденост класирането за елита на Турция. Измирският клуб има 9 точки задатък пред третия Сакаряспор, а до края на шампионата има още седем кръга. Преди паузата в шампионата Гьоз-Гьоз приключи 0:0 вкъщи против Кечийоренгюджю.

" Ние сме в добра позиция, само че не сме си свършили работата. Имаме още 7 мача. Във футбола в никакъв случай не би трябвало да се приказва без да имаш резултати. Не ни интересува какво вършат тимовете след нас.

Важно е какво вършим ние. Ако печелим, не ни интересуват другите. Първо ще се погрижим за себе си. Целта ни е да печелим всеки мач. Ще работим крепко за това и ще се концентрираме единствено върху изявите си на терена ", съобщи Мъри, представен от турските медии.
 Гьозтепе и Мъри с издънка вкъщи в Турция
Гьозтепе и Мъри с издънка вкъщи в Турция

Ето детайлности

Гьозтепе възобновява шампионата с посещение на четвъртия Коджаелиспор.

За Суперлигата непосредствено се класират първите два тима във краткотрайното класиране, а отборите сред трето и седмо място играят бараж. Към момента водач е Еюпспор с 64 точки, до момента в който Гьозтепе има 56 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР