Треньорът на Грийн Бей Мат Лафльор казва, че абсолютно“ ще

...
Треньорът на Грийн Бей Мат Лафльор казва, че абсолютно“ ще
Коментари Харесай

Мат Лафльор от Пакърс запазва Джо Бари като координатор, като същевременно обещава да поеме по-голяма роля в защитата

Треньорът на Грийн Бей Мат Лафльор споделя, че „ безусловно “ ще поеме по-голяма роля в подпомагането на падащата отбрана на Пакърс, до момента в който те се пробват да ускори избледняващите им очаквания за плейофи.

Но едно нещо, което той няма да направи, най-малко към този момент, е да освободи координатора на отбраната Джо Бари от отговорностите му.

„ Ако смятах, че това е най-хубавото решение през днешния ден, тогава ще вземем това решение, ” сподели LaFleur в понеделник, един ден след загубата на Packers с 34-20 вкъщи от Tampa Bay Buccaneers.

След това LaFleur изясни за какво не счита, че Бари е отговорен. Той има вяра, че непосредствената грижа на Packers е да решат информационните проблеми в отбраната, които ги тормозеха, до момента в който куотърбекът на Bucs Бейкър Мейфийлд ги раздели.

„ Това, което е толкоз разочароващо за мен, е фактът, че връзката беше неприятна “, сподели ЛаФльор. „ И постоянно стартира с нас. Започва от мен самия и стига до всички наши асистент треньори. Така че явно треньорството не отговаряше на стандар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР