Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша очаква оспорван мач със

...
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша очаква оспорван мач със
Коментари Харесай

Геша: Бих се зарадвал и на грозна победа срещу Спартак

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша чака оспорван мач със Спартак в събота, защото точките са еднообразно значимо за двата тима в борбата им за оцеляване.

Поради тази причина Геша призна, че би се зарадвал и на грозна победа над родния си клуб.

Ето какво съобщи за „ Петел ” Георги Иванов:

„ Предстои оспорван и интгригуващ дуел. Токите са значими и за двата тима, защото желаят да се спасят. В нашата група всеки мач е сложен и всеки тим може да вземе точка от различен, тъй че по-предното място в класирането и семейството не ни дават преимущество пред Спартак.

Който е по-спокоен и по-концентриран, мисля, че той ще завоюва. Бих се зарадвал и на грозна победа, тъй като всяка точка е скъпа за нас, тъй че на този стадий никой не мисли за хубав футбол. Разбира се, ще е прелестно, в случай че победим с добра игра, само че отново дублирам, най-важни са точките.

Спартак ги познавам, знам, че техен главен бранител е осъден, а няколко титуляри са с травми. От моите момчета ще желая да се отърсят душевен и да играят освободено, единствено това. Защото някои от тях са били в Спартак и Черно море, и няма по какъв начин да не са напрегнати. Важно е на терена да се отърсят бързо от това напрежение.

Дали Спартак ще оцелее във Втора лига? Нивата е дълга. Предстои им зимна селекция, подготовка, доста мачове. Спартак обаче направиха неща, от които би трябвало да си вземат поучения. Имат фрапиращи проблеми и не трябва да повтарят грешките от поседните 6 месеца и през пролетта. Аз мощно се надявам, че Спартак ще се избави, защото е име и е бил фактор в родния футбол.

Тежко и болно ми е, че в Североизточна България няма футболен живот. Ще се веселя, в случай че имаме доста тимове в професионалния футбол. И Спартак, и Добрич, и Балчик. Да се разсънят и центрове като Шумен, Търговище, Силистра и Каварна. Искам мощен футболен Североизток, както беше на юг.

Много съм удовлетворен от работата си в Балчик. Изградихме порядъчен колектив, млади и остарели са като един пестник. По-опитните дават насоки на по-младите и те израстват край тях. Щом за мача Черноморец – Спартак се приказва за дерби, значи си вършим работата, защото не помня Спартак да е играл дерби с Балчик. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР