Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана много разочарован след

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана много разочарован след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Може би това е най-дълго гледаната ситуация с ВАР в първенството

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доста отчаян след срещата от 22-ия кръг на футболната efbet Лига сред отбора му и Пирин Благоевград, приключила 1:1 на "Тича ".

"Не съм удовлетворен, само че не ни се случва за първи път. Не, че го бяхме планували, само че споделих на футболистите, че може да се случи, съгласно метода на игра на Пирин. Затворен тим са, на терена топката много подскача, мъчно е да боравиш бързо с нея и е обикновено да се получи мачът, който се получи. Ние го чакахме и по тази причина искахме да играем по-директно и да използваме статичните положения. Не знам какъв брой са, не съм броил корнерите, само че това трябваше да го използваме, тъй като и това влиза в играта. Няма ни ги хората, които са подредени един на един, излязоха най-креативните играчи и методът е със статични положения. Това не можахме да използваме ", съобщи Илиев.

"Може би да, това да е най-дълго гледаният ВАР в шампионата, само че не са единствено тези спирания. При всяка противоречива обстановка играчите на Пирин лежаха. Като вземеш една-две минути от там се накъсва темпото. Ние в тази ситуация искахме повече да победим, Пирин и равния им влизаше в тактиката. За тях е по-добре да се накъсва мачът, да няма темп, да няма дълготрайно игра, както се получи, което не е прелестно. Аз мисля, че съдията се оправи с мача, нищо че е младо момче. Не ни е отговорен съдията, приказваме, че ние съгласно съперника, без значение от всички условия, които ти е предложил той, би трябвало да намираме разновидности. Нещото, което би трябвало да форсираме, е да играем един на един на фланговете, силата ни, която беше предния полусезон, да търсим хора да играят един на един на фланговете, тъй като видяхте - мъчно е с умел тим, подреден на пеналта, с центрирания от далечна отдалеченост да създадеш обстановка ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР