Треньорът на Черно море Илиан Илиев е все по-близо до

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е все по-близо до
Коментари Харесай

Ясно е кой ще е новият селекционер на националния отбор по футбол

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е все по-близо до националния тим. В момента се водят заключителни диалози сред БФС, експерта и клубния му тим. Очакванията са те да завършат с триумф и в четвъртък Изпълкома на централата да вземе решение Илиев да застане отпред на трикольорите, като размени сърбина Младен Кръстаич, написа " Тема спорт ". Идеята е до края на шампионата Илиан да съвместява работата си като селекционер с тази в Черно море, а по-късно да води единствено националния.
 Фенове от цялата страна готвят митинг против БФС, НКП на Левски, Сектор
Фенове от цялата страна готвят митинг против БФС, НКП на Левски, Сектор " Г " и други фракции го поддържат

Присъствието си на митинга са оповестили към 200 индивида, а още 700 са настояват, че имат интерес

Илиев загатна след загубата на варненци с 0:1 от Левски на " Герена " в неделя, че би съвместявал работите, само че не желае в този миг да напуща " Тича ". " Нищо не мога да ви кажа сега. Все още си има настоящ треньор на националния. Нормално е да се спрягат освен моето име, само че и тези на други наставници. Чувствам се добре във Варна и в този миг да си потегли, няма да е добре за тима, а и за мен. Имах две оферти - дори предната седмица, само че няма по какъв начин да оставя отбора ", сподели Илиан.

Присъдата на Младен Кръстаич бе прочетена след унизителната загуба на България с 0:2 от Литва в евроквалификация посред " Васил Левски ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР