Треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели, че в отбора

...
Треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели, че в отбора
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море обяви първия титуляр срещу Левски

Треньорът на Черно море Емануел Луканов показа, че в тима има футболисти с проблеми, само че е оптимист, че лекарският щаб ще направи всичко допустимо те да са подготвени за идния мач с Левски.

" Във всеки един състав има кадрови проблеми и ние имаме нашите. От началото на седмицата подготовката ни минава оптимално. Много съм удовлетворен от метода, по който упражняват футболистите. Тренировките са характерни по отношение на съперника. Нямам забележки към нито един от играчите. Имаме проблеми с двама-трима футболисти и те са от физическо естество. Лекарският щаб ще направи всичко допустимо да ги възвърне до мача с Левски и те да са в оптимално положение за срещата”, разяснява Луканов.

“Причината Мариян Огнянов да не взема присъединяване в последните мачове на тима бе наблягане в региона на ребрата. Беше му належащо време да се възвърне от тази травма, която може би на пръв взор наподобява безобидна, само че му пречеше даже и на дишането. Вече е добре и за неделя го гласим да стартира срещата като титуляр”, сподели още наставникът на “моряците”.

“Цяла седмица работим върху това по какъв начин ще играем против Левски. Променяме някои неща, гледаме кои футболисти са в най-хубаво физическо положение, с цел да можем да сме с най-хубавото за мача. Познавам качествата на всеки един състезател в тима. Никой няма да е отвън позиция и от всеки един ще изисквам това, което знам, че може най-добре”, приключи Луканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР