Треньорът на Ботев Станислав Генчев бе видимо разочарован от загубата

...
Треньорът на Ботев Станислав Генчев бе видимо разочарован от загубата
Коментари Харесай

Наглост! Генчев отказа да си подаде оставката, оправда се с подкрепата на феновете

Треньорът на Ботев Станислав Генчев бе очевидно отчаян от загубата на своя тим от Крумовград с 1:2. Специалистът открои най-много психологическия проблем на своите играчи, които постоянно губели централизация, когато позволен попадение.

" Трудно се приказва след подобен мач, имахме преимущество, поведохме и тъкмо тогава дадохме самодейността на Крумовград. Второто полувреме стартира доста зле. Същият проблем – като допуснем гол, в първите минути става безспорен безпорядък. Затова привлякохме и Ивелин Попов да има сигурност в средата. Само той се опитваше, само че не стига. Другите играчи не съумяха да се измъкнат от психологическия напън ", стартира той.

" Важно е играчът да бъде психически резистентен. Това разделя огромните от дребните тимове. Слаб мач, отблъскващ за нас. Трябва да забележим по какъв начин да излезем от тази обстановка. Искам да благодаря на хората, че ни поддържат – ние даваме всичко да развиваме тима ", продължи Генчев.

" Във всеки мач имаме огромни усложнения, тимът не се развива по метода, по който желая и чакам. Трябва една победа, с цел да се излезе от дупката, само че е доста мъчно. Един треньор би трябвало да бъде резистентен, да пренебрегне другите фактори и да си прави работата. Това, което желаеме да реализираме, не се получава ", добави експертът.

" Това е една от моите черти – в никакъв случай не се предавам. Не съм очаквал такова нещо, беше мъчно, само че хората ми дават доста поддръжка. Заради тях съм тук, не мога да ги предам ", приключи треньорът на Ботев.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР