Треньорът на Ботев Душан Керкез говори след победата над Ботев

...
Треньорът на Ботев Душан Керкез говори след победата над Ботев
Коментари Харесай

Керкез: Трябва да играем по същия начин и срещу ЦСКА

Треньорът на Ботев Душан Керкез приказва след успеха над Ботев Враца. 
Прочетете още
" Получи се добър мач. Много съм благополучен, че не допуснахме гол и създадохме много положения. Подходихме с самообладание, с цел да изчакаме своите моменти и да отбележим. Показахме задоволително добра централизация. На два пъти имахме проблем при корнерите на Ботев Враца, само че знаем, че те са добър тим при статичните положения. Срещу ЦСКА би трябвало да подобрим това. Поздравявам моите играчи. Това беше доста значима победа за нас ", разяснява след мача Душан Керкез.

" В тези дни приказвах доста с играчите, с цел да се концентрираме по какъв начин да спечелим този мач. Този триумф е добър от психическа точка преди мача за Купата. Мястото ни в шестицата не зависи напълно от нас. Имахме много проблеми с контузени и заболели футболисти, само че по тази причина непрекъснато споделям, че един състав е от 25 души и през днешния ден някои футболисти с по-малко минути, получиха своя късмет ", сподели още наставникът на Ботев и изясни, че само Янис Карабельов остава под въпрос за идния първи полуфинал с ЦСКА-София в шампионата за Купата на България в сряда.

" Мисля, че е извънредно време футболният съюз да смени формата за шампионата, тъй като мисля, че в никоя друга страна няма сходно предписание. Постоянно приказваме за това шесто място. Петият и шестият не могат да се класират за Европа, а внезапно седмият може ", добави той.

" Имам доста добра връзка със притежателя на клуба Антон Зингаревич. Говорим постоянно по телефона и дискутираме въпроси за тима. Той желае Ботев да бъда на равнището, на което би трябвало да бъде - да се бори за титли и присъединяване в Европа. Но би трябвало да разберете, че във футбола всеки позволява неточности. Докато съм тук, ще бъда експерт. Горд съм, че работя за този клуб ", приключи Душан Керкез. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР