Треньорът на Берое Николай Киров заяви, че Абел Анисе ще

...
Треньорът на Берое Николай Киров заяви, че Абел Анисе ще
Коментари Харесай

Николай Киров: Селекцията не е приключила, всичко ще се прави в движение

Треньорът на Берое Николай Киров съобщи, че Абел Анисе ще се причисли към състава на заралии след два дни. Специалистът приказва пред медиите преди старта на зимната подготовка на отбора.

" Плановете за подготовка са ясни. Започваме с 23 футболисти. Абел Анисе ще се включи след два дни. Дал съм му повече отмора, тъй като имаше контузия в последните мачове. Някои млади футболисти стартират, съумяхме да си върнем някои юноши, които по една или друга причина са си тръгнали.

Селекцията не е завършила. Всичко ще се прави в придвижване. За да притеглим нови състезатели, би трябвало да се разделим с някои, с цел да освободим бюждет. Набелязали сме състезатели, чакаме развиване по разтрогването на Луизино и Стив Траоре. От преди Нова година се водят договарянията.
 Пето ново попълнение в Беоре
Пето ново попълнение в Беоре

Зария Ламбулич подписа със заралии

Хубаво е, че съумяхме да намерим свободни българи в лицето на Йоан Бауренски, Денислав Станчев и младите момчета, които се завръщат. За страдание, няма българи на пазара, по тази причина сме се насочили към задгранични футболисти.

Надявам се да се развият позитивно нещата с Калоян Кръстев. Не мисля, че са огромни нещата за уточняване. На тази позиция връщаме и едно младо момче, което съм имал опция да следя в предходния му клуб.

Това че прояваваме предпочитание да развиваме младите, може единствено да ги радва, само че не им е обезпечено нищо. В първия тим може да играе единствено някой, който е заслужил. Това е бъдещето на всеки един български клуб.

Нямам желанието да се меся с мениджърски функционалности в клуба. Ролята ми е на старши треньор. Другото се взема решение от управлението. Целта ни е да влезем във втората четворка. Откакто съм тук, не е имало забавени финансови задължения. Иван Караджов и Иван Гошев, както и момче от набор 2006 стартират подготовка, само че никой няма обезпечено място.

Спрели сме се на няколко състезатели за поста десен бек, насочили сме се към публични предложения, само че не бързаме, тъй като би трябвало да освободим бюджет. Имаме разновидности, само че би трябвало да изчакаме няколко дни. Научили сме се да не бързаме. Има клубове с доста футболисти на тази позиция, в случай че се разделят с някой, също е вид ", сподели Киров.
 Берое против Рубин (Казан) в най-престижната си контрола на турска земя
Берое против Рубин (Казан) в най-престижната си контрола на турска земя

Ето цялата стратегия на заралии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР