Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил
Коментари Харесай

Треньорът на Байерн направи смразяващо кръвта разкритие

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил смъртни закани, откакто тимът му отпадна от Виляреал в Шампионската лига.

" Знам, че постоянно ще бъда подложен на критика от всички страни. Това е обикновено и мога да се оправя с това. Но с 450 закани за гибел в Инстаграм не е елементарно.

Ако хората желаят да ме убият, това е нещо, само че те даже нападат майка ми, която не се интересува от футбол. Не мога да го схвана. В момента, в който изключат тв приемника си, хората не помнят за благоприличието. И мислят, че са прави, което е най-лошото ", счита Нагелсман.

Запитан дали счита да подаде недоволство, треньорът съобщи, че това не е допустимо, тъй като заканите са прекалено много на брой.

Юлиан Нагелсман е вторият човек от Байерн Мюнхен, който получава смъртни закани след изненадващото отпадане от Шампионската лига. Съпругата и синът на спортния шеф Хасан Салихамиджич обявиха, че са получили закани в сряда и четвъртък.

Нагелсман съобщи, че не чака от Байерн да вземат по-големи ограничения за сигурност.

" Ние сме естествени хора. Аз не желая да предизвиквам никого и към момента никой не е идвал у нас да ме заплашва ", приключи треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР