Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач очаква труден мач срещу

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач очаква труден мач срещу
Коментари Харесай

Нико Ковач очаква труден мач с АЕК

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач чака сложен мач против АЕК (Атина) в Шампионската лига. Двата отбора се изправят един против различен тази вечер в гръцката столица в конфликт от група “Е”.

“Задачата ни е ясна - желаеме да победим, само че знаем, че няма да е елементарно. Всяка победа е значима. За АЕК това е финален късмет да остане в борбата за продължение напред и те ще бъдат извънредно мотивирани”, счита Ковач.

Наставникът няма да може да разчита в този дуел на контузения Франк Рибери, а присъединяване на Давид Алаба до последно ще бъде под въпрос.

“За страдание Франк няма да е разполагаем. За Давид ще решим след последната подготовка, като има късмет и да играе. Останалите са добре”, изясни хърватинът.

Накрая той разяснява спекулациите за неговото бъдеще след неубедителните резултати при започване на сезона.

“В Байерн постоянно може да загазиш, в случай че не спечелиш четири следващи мача. Можеш да почувстваш напрежението в тренировките и в диалозите сред играчите, само че се радвм, че те реагираха добре и бяхме възнаградени. Сега желаеме да стартираме нова победна серия. Имаме темперамент, с цел да го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си”, приключи експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР