Треньорът на баскетболния ЦСКА заяви, че не е очаквал толкова

...
Треньорът на баскетболния ЦСКА заяви, че не е очаквал толкова
Коментари Харесай

Барчовски: Не очаквах толкова изразителна победа

Треньорът на баскетболния ЦСКА съобщи, че не е очаквал толкоз изразителна победа на отбора му против Спартак Плевен в четвъртфиналите на Купата на България.

“Не беше предстояща толкоз изразителна победа. По-добри сме, само че не чак толкоз, че да се разхождаме. Много се трудихме, само че имаме и по-дълга скамейка и повече класа. Аз се бях подготвил за по-тежка борба и се получи малко по-лесно ", показа Барчовски.

" Напрежението беше върху нас, само че се справихме в отбрана. Имаше и лек спад против тяхната зона. Няколко пъти се случваше да допуснем спад след огромна преднина, само че този път в третата част не се получи такова нещо. Тепърва предстоят съществени борби. Балкан е доста сериозен тим и не може да ги подценяваме. Имаме трима играчи с по 33 изиграни минути и би трябвало да се възстановим хубаво. Ще гледаме мача с Ямбол и ще забележим ", добави той.

" Таменанг Чо липсваше доста в предходния мач с Балкан, а Андрей и Венци ще оказват помощ, само че те са още надалеч от най-хубавата си форма. Младите ни играчи се включват доста добре и те занапред ще израстват. Не се дефинирам като любимец за Купата, тъй като би трябвало да сме рационални, само че сме един от любимците ”, приключи наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР