Треньорът на Барселона - Роналд Куман намекна, че нападателят Ансу

...
Треньорът на Барселона - Роналд Куман намекна, че нападателят Ансу
Коментари Харесай

Роналд Куман: Не знам кое би се приело като успех в Шампионска лига

Треньорът на Барселона - Роналд Куман загатна, че нападателят Ансу Фати евентуално няма да играе против Динамо (Киев), с цел да бъде разполагаем за идното " Ел Класико " в неделя. Специалистът приказва преди дуела на отбора от Шампионска лига против украинците.

" Подновяването на контракта на Фати ще се случи напълно скоро. Това е доста добра вест, тъй като той е млад и доста първокласен футболист, който би трябвало да бъде част от бъдещето на клуба.

Не мисля за Ел Класико. Най-важният мач е идващият, само че сигурно Фати няма по какъв начин да играе три мача за седем дни.

Не знам кое би се приело като триумф в Шампионска лига. Не е обикновено да се желае да стигнем до четвърфинал, полуфинал или край, тъй като огромните клубове се усъвършенстваха доста, а Барселона смъкна равнището. Трябва да спечелим мача на следващия ден.

Динамо Киев е по-добър тим от предходната година. Знаем какво ни чака. В този мач се взема решение бъдещето ни в Шампионска лига. Трябва да спечелим, с цел да достигнем до осминафинал ", сподели Куман.
 Барселона към момента желае Стърлинг, само че цената му е висока
Барселона към момента желае Стърлинг, само че цената му е висока

Каталунците имат финансови проблеми
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР