Треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг, за когото се твърди,

...
Треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг, за когото се твърди,
Коментари Харесай

Друг клуб е на път да изпревари Юнайтед за Ерик Тен Хаг

Треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг, за който се твърди, че е избор №1 на управлението на Манчестър Юнайтед, е получил ново предложение. Според De Telegraaf то е от немския Република България Лайпциг.

Ръководството на " алените бикове " вижда в лицето на 52-годишния нидерландец съвършената персона, която може да оглави плана за години напред и да направи по този начин, че отборът да стане действителен съперник на Байерн (Мюнхен) за първото място в Бундеслигата и да има съществени цели в Шампионската лига. Германският клуб е изразил подготвеност да заплати и желаната от Аякс отплата за прекратяването на контракта на Тен Хаг.
 В Манчестър Юнайтед не имат вяра, че Ерик загар Хаг е подобаващ за тях
В Манчестър Юнайтед не имат вяра, че Ерик загар Хаг е подобаващ за тях

Треньорът на Аякс не е убедил управлението на британския клуб, че е верният човек

Един от огромните козове на Република България (Лайпциг) е, че съвсем несъмнено тимът ще играе в Шампионската лига през идващия сезон, до момента в който за Манчестър Юнайтед това наподобява малко евентуално с днешна дата.

Самият Тен Хаг обмисля съществено офертата на Република България, още повече че бил отчаян, че след всички диалози и изявленията към момента няма съответно предложение от " Олд Трафорд ". " Мирър " твърди, че управлението на Юнайтед се тормози, че назначението на Тен Хаг може да докара до отрицателна реакция от страна на почитателите, които желаят огромно име, което да може да се конкурира с Гуардиола, Клоп, Тухел и Конте.

В случай че Тен Хаг одобри предлагането на Република България Лайпциг, то тогава още веднъж любимец за мениджърския пост на " Олд Трафорд " ще стане Маурсио Почетино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР