Треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова сподели, че е

...
Треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова сподели, че е
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Ще изненадам всички, но съм много доволна от момичетата

Треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова показа, че е удовлетворена от представянето на своя отбор, както и от оценките, които получиха на Европейското състезание по художествена гимнастика, без значение че девойките останаха в подножието на медалите.

Женина Трашлиева, Вая Драганова, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Камелия Петрова приключиха на 4-о място в многобоя със общ брой от 64.150 точки. Те ще вземат участие през днешния ден в разпределението на медалите на обособените уреди от 13.00 часа по Българска национална телевизия 3.

" Може би ще учудя всички, само че съм доста удовлетворена от моите девойки. Това са едни дребни деца, които за първи път вземат участие в такова съревнование “, показа Весела Димитрова.

Тя не скри, че ансамбълът е позволил неточност, която остави отбора без орден в многобоя. Весела Димитрова обаче е оптимист за бъдещето на този тим.

" Това е тяхното най-хубаво съревнование досега. Те с всяко едно съревнование качват по една точка най-малко от горната страна. Ако на топки и ленти не бяхме позволили тази много сериозна неточност, може би щяхме да имаме и на това комбиниране най-високата оценка през този сезон ", посочи Весела Димитрова.

Ансамбълът, Боряна Калейн и Стилияна Николова дружно победиха в отборната конкуренция.

" Нямаме да имаме проблеми да се оправим с еуфорията от извоювания златен орден. Момичетата ще излязат доста съсредоточени и се надявам в действителност да си изиграят съчетанията в неделя. Мисля, че ще съумеят да го създадат ", сподели треньорът.

Весела Димитрова разкри, че златният орден, извоюван от ансамбъла на Израел в многобоя е изненадал всички. На второ място остана отборът на Италия.

Състезанието в Тел Авив продължава през днешния ден от 10.00 часа с квалификациите в самостоятелното. Стилияна Николова и Боряна Калейн ще можете да гледате онлайн по Българска национална телевизия 3.

Във финалите на обособените уреди ще взе участие и ансамбълът от 13.00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР