Треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес изрази задоволството си след

...
Треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес изрази задоволството си след
Коментари Харесай

В АЕК след боя над Левски: Още сме в подготвителен режим

Треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес изрази задоволството си след гръмкия триумф на кипърския отбор над Левски с 4:0. Четири гола вкара македонският нападател Иван Тричковски, а треньорът Идиакес удостовери, че към момента тимът му се намира в "предсезонна " подготовка. Испанецът не пропусна да отличи положителното показване на всички свои играчи, като отличи вкаралият четири гола Тричковски, само че в последна сметка преписа заслугите на целия отбор.

„ Доволен съм от показаното на моите футболисти. Търсихме ситуациите и головете. Знаехме, че Левски ще пресира високо от първата минута и успяхме да се противопоставим добре. Доволен съм, че играхме това, което искаше целия треньорски щаб. Успяхме и да свърши работата си в отбрана. Ранният гол ни даде позитивно отражение на играта, само че като цяло представянето на АЕК бе такова, каквото искахме”, стартира той.

„ Много е мъчно да спечелиш в този кръг с сходен резултат, само че след изиграването на неприятното първо полувреме в първия мач, то през днешния ден представянето ни бе доста добре. Точно този резултат е достоверен. Ние продължаваме да бъдем в предсезонна подготовка и би трябвало да се подобряваме от ден на ден. Да, това беше най-хубавото ни показване, само че се надяваме и на още по-добро. Наясно сме, че ще имаме тежки мачове този сезон, само че от на следващия ден започваме да мислим за тежките ни мачове. Знаем какъв брой сериозен е идващият ни съперник”, продължи наставникът.

„ Много значим за нас е Тричковски – нашият водач и лидер. Днес имаше ден и вкара четири гола. Не желая да приказвам за обособени хора, тъй като футболът е екипен спорт. Играхме групово добре най-вече”, приключи треньорът на АЕК.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР