Треньорът Илиан Илиев заяви, че воденият от него отбор на

...
Треньорът Илиан Илиев заяви, че воденият от него отбор на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не знам защо бяхме по-сковани от Лудогорец

Треньорът Илиан Илиев съобщи, че воденият от него тим на Черно море е играл прекомерно респектиран и поради това е изгубил в последния кръг от Лудогорец.

„ Орлите “ завоюваха с 1:0 и с помощта на триумфа си във Варна станаха първенци за 12-и следващ път.

„ Не ни доближи това да играем по-смело. Да се лимитираш да играеш в отбрана и да чакаш да свърши мачът еднакъв, не се получи. Не са били такива напътствията. Трябваше да използваме това, че има необятно отворени хора в системата 3-5-2. Играхме респектирани. На Лудогорец им трябваше резултата. Ние излязохме по-сковани. Накрая се събудихме повече стихийно, в сравнение с игрово. Опитахме се да създадем нещо в нападателен проект, само че не се получи “, сподели Илиев, който бе помолен за равносметка на сезона за Черно море.

„ Можеше по-напред да сме в класирането. Повратният миг беше мачът с Левски в София. Падна тонусът. Още от загрявката се видя. Лимитирахме се да се пазиме и съжаляваме, че ни вкараха гол от статично състояние. В подобен мач не би трябвало да го позволяваме. За Купата можеше да се представим по-добре. Мачът с Левски се приближи до това, което желаеме да демонстрираме. Трябва непрекъснато да подвигаме равнището. Не го направихме и не успяхме да зарадваме хората, които пристигнаха и имаха вяра, че можем да победим “, уточни треньорът, след което бе запитан дали ще остане отпред на Черно море.

„ Имаме диалози с управлението за продължение на договорите. Нямало е време да се завършат нещата. Точно след подобен мач разочарованието е огромно от играта. Предпочитам да бяхме паднали 0:3, само че да играем това, което желаеме. Нямам пояснение да излезем по-сковани от съперника, който му би трябвало победа. Четири-пет индивида демонстрираха положително равнище, само че е прекомерно малко за мач против Лудогорец. Няма интерес от други клубове, съсредоточени сме тук. Искахме да създадем празник за почитателите, за деца последния мач. Радостта е от другата страна, само че почитателите се страна прелестно и ни подкрепяха и при недобрата игра. “

Дали Лудогорец справедливо е първенец?

„ Не са мои работи да разясня дали Лудогорец е справедливо първенец. Винаги ще има тълкования, каквото и да кажа. Ние ще си гледаме нашите тимове. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР