ТРЕНТЪН, Ню Джърси (АП) — В продължение на години в

...
ТРЕНТЪН, Ню Джърси (АП) — В продължение на години в
Коментари Харесай

Ами Боб? Някои демократи от Ню Джърси искат Менендес да продължи напред, за да могат да се борят за мястото му в Сената

ТРЕНТЪН, Ню Джърси (АП) — В продължение на години в Ню Джърси всеки демократ, който се надпреварваше да се кандидатира за пост в щата, трябваше да се бори с значим въпрос: Какво ще кажете за Боб?

Това не беше отпратка към кино лентата за Бил Мъри от 1991 година, а към Боб Менендес, настоящият американски сенатор, чието политическо въздействие го сложи на върха на хранителната верига на щатската Демократическа партия. Той поддържаше съдружниците в линия, помагаше за помазването на изгряващи звезди и имаше значим глас при определянето на ориста както на претендентите, по този начин и на политическите оферти. Дори откакто през 2017 година федерално обвиняване за корупция приключи с несъблюдение на правосъдни заседатели, Менендес продължи да има забележителна власт.

Какво ще кажете за Боб? Въпросът е не по-малко настоящ в този момент, макар че закупи нов смисъл. Все още няма връзка с кино лентата, макар че има свои лични кинематографични качества. Менендес е изправен пред федерални обвинявания, че скрито е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР