Транссексуалната Емили Йорданова, станала известна като Тротинетката, отново разбуни духовете

...
Транссексуалната Емили Йорданова, станала известна като Тротинетката, отново разбуни духовете
Коментари Харесай

Кой посини Емили Тротинетката?

Транссексуалната Емили Йорданова, станала известна като Тротинетката, още веднъж разбуни духовете в мрежата. Тя качи фотография, на която театралничи на автомагистрала " Тракия ", като от фрагмента се вижда, че Емили е с посинени очи.

Каква е повода за този тип на Емили, към момента не излиза наяве. Почитателите на ексцентричната дама се надяват тя да не е претърпяла някое посягане върху личността си, тъй като в предишното на русокоската към този момент има задоволително смущаващи моменти по нейни думи. Емили твърди, че е била жертва на обезчестяване и побой. 
                             

Преди време се оплака и от нахлуване наоколо до столичния КАТ. 

 

" Днес ( 07.10.2022 ) към 11:10 ч отивах към Столичния КАТ и до момента в който вървях по пътеката към входа за жители на КАТ - Мъж на забележима възраст към 35 години ме спря и стартира строго да ми задава въпроси от сорта " Защо карам тротинетката по пътищата? " Мъжът беше висок към 170 см; с тегло към 100 кг.; с едро,набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!!! Започна да ме заплашва с думите " Ще те убия! " ; " Ще те пребия, урод подобен "! Също по този начин пристигнаха 2ма чиновници на КАТ, с цел да ме предпазят и да го изгонят от региона! Но мъжът стана още по-агресивен и стартира протяга ръка да ме удря, и даже щеше да ме ритне, само че аз избягах в постройката на КАТ! Мъжът ме Заплаши с думите: - " Нали ще излезеш и на открито ще те очаквам и ти скачам от горната страна! - Ще те убия, мършо! " Докато давах пояснения на органите на Министерство на вътрешните работи, чиновниците на КАТ се подсмиваха! Това отношение е прекомерно неприемливо за другите европейски страни, само че уви в България всеки си прави, каквото си желае и никой не обръща внимание!!! В момента съм под нечовечен стрес! Слава богу не съм засегната физически, на душевен съм срината!!! ", написа тогава Емили в профила си в Инстаграм. 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР