Транспортният министър Николай Събев е поискал оставката на шефа на

...
Транспортният министър Николай Събев е поискал оставката на шефа на
Коментари Харесай

Транспортният министър е поискал оставката на шефа на НСО заради хвърлените топки по премиера

Транспортният министър Николай Събев е изискал оставката на шефа на Национална работа защита Емил Тонев. Това стана ясно от полемика във фейсбук. Поводът бе фотография, оповестена от Събев, от честванията на националния празник 3-ти март, при които министър председателят Кирил Петков бе замерян със снежни топки.
На въпрос на Александър Петров - “А за какво НСО не реагира? Защо не беше повален и задържан този човек? Ако беше камък?”, Събев дава отговор - “Поисках оставката на шефа на НСО”



Преди ден премиера Кирил Петков на връх Шипка с крясъци " предатели ", " оставка " и съветски флагове.
Министър-председателят дойде на върха с ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, както и с членове на държавното управление, с цел да вземат присъединяване в тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник.

Хиляди са българите, които изкачиха стъпалата към Шипка макар неподходящите метеорологични условия. Част от тях се бяха със флагове на Русия и на " Възраждане " и точно те започнаха да викат " предатели ", " оставка ", " НАТО вън " при идването на Петков и сътрудниците му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР