Транспортни неволи белязаха отпътуването на българския национален отбор за Баку,

...
Транспортни неволи белязаха отпътуването на българския национален отбор за Баку,
Коментари Харесай

Българските национали пристигнаха в Баку с час закъснение

Транспортни несгоди белязаха отпътуването на българския народен тим за Баку, Азербайджан, където " лъвовете " ще вземат участия в приятелския шампионат FIFA Series.

По проект селекцията на Илиан Илиев трябваше да замине през днешния ден по обяд, само че проблеми с багажа отложиха полета за Баку с повече от час, като в последна смета самолетът отлетя азербайджанската столица през днешния ден в 14:50 часа българско време.

Българските футболисти дойдоха на летището в Баку в 20:05 часа локално време, като забавянето на родна земя наложи отлагането на планувания за през днешния ден първи видеоанализ.

Създалата се обстановка отваря проблем и за наставника на " трикольорите " Илиан Илиев, който занапред би трябвало да взема решение дали в утрешния ден ще организира два видеоразбора на своите играчи.

Иначе програмата за сряда (20 март) планува България да организира първата си подготовка в Азербайджан от 16:00 часа на стадион " Нефтчи Арена ".

Във втората си среща българските национали ще се изправят против Азербайджан, като дуелът е идващия понеделник (25 март) от 18:00 часа и още веднъж ще може да го наблюдавате в ефира на Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР