Трансформацията на мъжкото облекло в женствена мода е важна тенденция

...
Трансформацията на мъжкото облекло в женствена мода е важна тенденция
Коментари Харесай

6 стайлинг идеи как да носим елек и да се чувстваме стилни и модерни

Трансформацията на мъжкото облекло в женствена мода е значима наклонност в стилната промишленост. Един от най-забележителните образци е костюмът. Това, което в миналото се е считало за мъжка дреха, в този момент се е главен детайл в дрешника на множеството дами, по този начин както и елекът, за които към този момент ви споделихме.

Важно да изберете вярната материя и кройка, с цел да постигнете съвременен външен тип. Най-подходящи материи за леко и прелестно чувство през летните месеци са лен или памук. Помислете и за това дали предпочитате свободен контур или по-разкроен. Това зависи от вашата персонална хармония и мотива, за който го комбинирате. Експериментирайте с разнообразни цветове и шарки, с цел да добавите акцент към вашето облекло. Елеците могат да бъдат универсално допълнение към дрешника ни, което ни разрешава да сътворяваме разнообразни визии според от това по какъв начин ги стилизирате.

Съчетаването на елек с долна част с висока талия е превъзходен метод да постигнете шикозна и съвременна визия. Дънки, поли или къси панталони с висока талия могат да добавят изрязаната дължина на елека и да основат съвършен контур.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEMEAS.LISA (@gemeas.lisa)

 

Експериментирайте с разнообразни аксесоари, с цел да създадете външен тип, който отразява самостоятелната ви хармония и добавя елека, както и разнообразни принтове за по-закачлива визия, в която да се чувствате леки и свободни. Аксесоарите могат да бъдат занимателен и изобретателен метод да персонализирате тоалета си. Помислете за прибавяне на солидна колие, гривни или сламена шапка, за да създадете образен интерес и да привлечете вниманието към елека. Коланите могат да се употребяват за пристягане на талията и основаване на по-дефиниран контур.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maribel Domínguez (@mdfhima)

 

Един съвременен метод да включите елека в облеклото си е като ги поставите на пластове под транспарантни или необятни ризи. Това основава съвременен и неповторим външен тип, който прибавя дълбочина и измерение към вашата визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maribel Domínguez (@mdfhima)

 

Не се опасявайте да експериментирате с разнообразни дължини и кройки. По-дългият елек може да сътвори грациозен и продълговат контур, до момента в който по-късият прибавя закачлива и младежка нотка. Играта с разнообразни кройки и дължини ви разрешава да приспособите елека към формата на тялото си. Освен това можете да употребявате формата, като я съчетаете с разнообразни долнища. Например: носенето на елек с необятни панталони създава умерено и доброволно чувство, до момента в който съчетаването с панталони по тялото добавя нотка изисканост.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEMEAS.LISA(@gemeas.lisa)

 

Стилен метод да включите елека в летния си дрешник е като част от летен костюм. Универсалността на тази наклонност ви разрешава да експериментирате с разнообразни цветове, шарки и текстури, гарантирайки, че вашият летен костюм ще се открои от тълпата.

За грациозен и изтънчен външен тип помислете за едноцветен тоалет с жилетка и панталон в същия цвят. Този монохроматичен метод основава рационализирана и сплотена хармония, която излъчва убеденост и жанр. Този минималистичен, само че въздействащ жанр е съвършен за тези, които ценят чистите линии и модерната хармония.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nana (@taina.csg)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР