Трансформацията на Ана де Армас в холивудската икона Мерилин Монро

...
Трансформацията на Ана де Армас в холивудската икона Мерилин Монро
Коментари Харесай

Ето го първия трейлър на филма за Мерилин Монро

Трансформацията на Ана де Армас в холивудската икона Мерилин Монро заема централно място в филмовия откъс на идната драма на Netflix Blonde.

Филмът, приспособен по романа на Джойс Карол Оутс, е публично показване на живота на холивудската икона - която е родена с името Норма Джийн Мортенсън. Лентата се концентрира върху употребата и малтретирането, с които тя се бори през цялата си кариера.

Актьорският състав включва още Боби Канавале и Ейдриън Броуди като съпрузите на Монро - надлежно Джо ДиМаджио и Артър Милър.

Netflix възнамерява да пусне Blonde през септември, след формалната му премиера на Международния кино фестивал във Венеция, където ще бъде част от надпреварата за премията Златен лъв.

Филмът ще получи документ NC-17 в Америка заради прекомерното си полово наличие, като по този метод ще се трансформира в първата лента с тази подредба, пусната от Netflix. Филмите NC-17 са необичайност заради обстоятелството, че доста вериги киносалони отхвърлят да ги въртят.

Трейлърът демонстрира Монро на върха на нейната холивудска популярност във филми като “Джентълмените избират блондинки” и “Проклетите седем години”. Този облик контрастира с по-тъмната страна от живота на звездата.

Говорейки за лентата по-рано тази година, Де Армас сподели: "Искахме да разкажем човешката страна на нейната история. Славата е това, което направи Мерилин най-видимата персона в света, само че също по този начин направи Норма най-невидимата. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР