Трансферният прозорец в Англия затвори неотдавна, но отборите отсега подготвят

...
Трансферният прозорец в Англия затвори неотдавна, но отборите отсега подготвят
Коментари Харесай

Ас на ЦСКА е в полезрението на Блекбърн

Трансферният прозорец в Англия затвори наскоро, само че тимовете занапред приготвят зимната селекция. Тим от Чемпиъншип е присъединил в проектите си звездата на ЦСКА - Тобиас Хайнц, съгласно " Ланкашър Телеграф ".

Става дума за Блекбърн, който се показва под упованията през сегашния шампионат. Отборът заема 14-ата позиция, като в осемте мача от началото на шампионата е записал три победи. Едва ли обаче ЦСКА ще раздели с основния си футболист за по-малко от четири милиона евро.

Самият Хайнц бе желан от два отбора от Чемпиъншип преди да пристигна на " Армията ". Имената им обаче не станаха ясни. Норвежецът бе притеглен от " алените " против 600 000 евро, което значи, че цената му се е нараснала фрапантно. През последния трансферен прозорец Блекбърн извади пари единствено за един състезател - Леополд Валдщед, който бе притеглен от норвежкия Од Гренланд против 1 милион евро.

Хайнц е фундаментална фигура за играта на ЦСКА, като в 9 мача за състезание през сезона осъществя 3 гола и има 3 асистенции.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР