Трансферна битка за защитника на Байерн (Мюнхен)Алфонсо Дейвис може да

...
Трансферна битка за защитника на Байерн (Мюнхен)Алфонсо Дейвис може да
Коментари Харесай

Юнайтед, Сити и Реал ще се конкурират за защитник на Байерн

Трансферна борба за бранителя на Байерн (Мюнхен)Алфонсо Дейвис може да се заформи през лятото. Канадският бек е попаднал в полезрението на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Реал Мадрид и трите европейски гранда се чака да наддават за подписа му, написа " Скай Дойчланд ".

Твърди се, че най-силен е ползата на " жителите ". Чики Бегиристайн персонално е набелязал 22-годишния футболист и желае да го докара на " Етихад ". Пеп Гуардиола също е дал " зелена светлина " за сходен трансфер. Сити има проблеми на левия фланг на защитата и привличането на Дейвис би било от огромна изгода.

Манчестър Юнайтед обаче също е набелязал този състезател, въпреки " алените дяволи " да нямат чак такива проблеми на левия бек, където разполага с Люк Шоу и Тайрел Маласия. Нидерландецът обаче за момента не впечатлява и на " Олд Трафорд " се замислят дали да не вземат негов заместител.

Междувременно и от Реал Мадрид са хвърлили око на Дейвис и обмислят дали да не насочат оферта за него. Канадецът има контракт с Байерн до 2025 година, като цената му на пазара е към 70 милиона евро. Той е потребен с обстоятелството, че с изключение на като ляв бранител, може да играе и като уинг-бек, както и като крило.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР