Трансферът на крилото на Аякс Антони в Манчестър Юнайтед е

...
Трансферът на крилото на Аякс Антони в Манчестър Юнайтед е
Коментари Харесай

Трансферът на Антони е все по-близо, Юнайтед отново ще премине границата от 200 милиона

Трансферът на крилото на Аякс Антони в Манчестър Юнайтед е въпрос на време. Според медиите на Острова всеки миг 20-кратните първенци на Англия ще насочат последната си оферта, която най-вероятно ще бъде призната от нидерландския първенец. Различните източници имат дребни разминавания по отношение на нейния размер. Според някои от тях предлагането ще бъде за 74 милиона паунда плюс още 10 милиона под формата на бонуси или общо 84 милиона паунда (100 милиона евро). Според други офертата ще бъде за 76 милиона паунда плюс бонуси.

При всички положения сумата ще доближи границата от 80 млн. лири. Това пък значи, че за следващо лято Манчестър Юнайтед ще похарчи над 200 милиона паунда за селекция. До момента „ алените дяволи “ привлякоха Лисандро Мартинес (Аякс) за 48,3 млн., Тайрел Маласия (Фейенорд) за 12,9 млн. и Каземиро за 60 милиона паунда. Кристиан Ериксен пък дойде на „ Олд Трафорд “ като свободен сътрудник.

Антони към този момент е подал трансферна молба и даже е почнал да си търси къща в Чешър. Твърди се, че бразилецът към този момент се е схванал с Юнайтед за петгодишен контракт. Аякс пък се пробва си върне Хаким Зиеш от Челси, който да замести Антони.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР