Тръмп призна в необмислено изказване в социалните медии, че може

...
Тръмп призна в необмислено изказване в социалните медии, че може
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се ядосва, че ще бъде „принуден да продаде страхотни активи“ на „пожарни продажни цени“, за да направи облигации за 464 милиона долара

Тръмп призна в безогледно изявление в обществените медии, че може да се наложи да продаде активите си на „ пожарни продажни цени “, с цел да покрие присъдата за машинация от 464 милиона $.

Пишейки в Truth Social, някогашният президент сподели: „ Никой в никакъв случай не е чувал за нещо сходно преди. Ще бъда заставен да ипотекирам или продам Great Активи, може би на цени на Fire Sale, и в случай че и когато печеля обжалването, те ще изчезнат. "

Въпреки че един път се похвали, че има положение от съвсем 9 милиарда $, Доналд Тръмп не съумя да получи гаранция за застраховане на правосъдното решение за машинация против него, споделиха неговите юристи.

В поредност от изявления Тръмп се опълчи на основния прокурор на щата Ню Йорк Летиция и арбитър Артър Енгорон. Бившият президент и неговата компания би трябвало да обезпечат гаранция за общата сума - 464 милиона $ (365 милиона английски лири) - до идната седмица, с цел да попречат на основния прокурор да може да събере парите, до момента в който апелира.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР