Тръгването е от 5 различни точки в страната - Пловдив,

...
Тръгването е от 5 различни точки в страната - Пловдив,
Коментари Харесай

Сезонът На Почивките Е Вече Тук! Ето Как Най-Евтино Да Се Доберем До Морето! Вижте Видео!

Тръгването е от 5 разнообразни точки в страната - Пловдив, Велико Търново, Благоевград и Стара Загора. Колата, тръгваща от София, е на бензин и харчи приблизително 7 на 100. До Бургас ще трябват 28 литра. На първата бензиностанция по пътя бензинът е 2,24 стотинки.

Това прави 62 лв. и 72 стотинки за 28 литра. Минавайки през града и на изходите, разнообразието в цените на дизела е от 2,18 до 2,30. Тръгвайки от Пловдив, цената на бензина и дизела е същата, като тези на изходите на София. В Благоевград цената на горивата е с 10 стотинки повече от София.

В Стара Загора цените внезапно падат. За бензин - 2,10, за дизел – 2.12. Сменяйки внезапно посоката и избирайки Северното Черноморие, цените още веднъж са разнообразни. Ако изберете Северното Черноморие, цените, които ще ви чакат на изхода биха били 2,16 за бензин и 2.20 за дизел. Разликата с цените на изхода за Бургас са 6 стотинки за дизела и 8 за бензина. От петролната и газовата асоциация изясняват покачването и по други аргументи с изключение на идването на летния сезон.

„ Повишаването на цените на горивата сега е само с помощта на това, че суровият нефт вървеше нагоре през последните седмици.

Друга причина сега няма. Това, което можем да кажем към този миг, че аз персонално не чакам повишаване или в случай че има такова ще бъде единствено в границите на няколко стотинки ”, съобщи Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация. Във Велико Търново цените са: А95 – 2.28, дизел – 2.32, газ – 95 стотинки.

От Шумен дистанцията е много по-малко, цените са същите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР