Тръгваме на тези избори като доказана във времето единствена алтернатива.

...
Тръгваме на тези избори като доказана във времето единствена алтернатива.
Коментари Харесай

Нинова за Григорова: Желая ѝ успех на изборите, но тя излъга 4 пъти

Тръгваме на тези избори като потвърдена във времето единствена опция. През годините нито един път не влязохме в сглобки с паралелната страна и задкулисието – в противен случай, борехме се с тях. И сме единствената партия, която в никакъв случай не се е събирала с ГЕРБ и с модела на ръководство на Бойко Борисов. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия пред медии, откакто коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ внесе в ЦИК 10 000 подписа за присъединяване на идните парламентарни и европейски избори на 9 юни.

Тя напомни, че на 1 май социалистите вършат огромно ляво обединяване: „ Събираме се с хора в ляво, в център и в патриотичния набор – такива, които желаеме най-сетне същинската смяна в България да стане, а не подправената. “

На въпрос за европейските избори Нинова отговори, че Българска социалистическа партия залага на сигурни, европейски насочени хора, експерти и българи, които ще пазят националния интерес на страната.

„ Рано или късно зависимостите лъсват. За мен доста по-рано от вчерашния ден “, сподели водачът на Българска социалистическа партия във връзка информацията, че Елена Йончева е издигната за евродепутат от конструкция на Движение за права и свободи. И уточни, че това дава пояснение за от дълго време прекратените връзки на социалистите с Йончева.

Нинова пожела триумф на Ваня Григорова на изборите, само че съобщи, че не има вяра в огромни резултати на нейния план.

Ваня Григорова излъга четири пъти за доста малко време. Излъга първо гласоподавателите си, като направи сглобка с ГЕРБ в Столичния общински съвет. Излъга служащите, като първо си увеличи личната заплата, а не техните. Излъга „ Левицата “, които я подкрепяха – към този момент не са ѝ нужни и стартира да приказва против тях. Излъга и нашата градска организация и структурите ни, които работиха за нея – без Българска социалистическа партия тя нямаше да има този резултат в София. Как човек, който за толкоз малко време толкоз блестящо и изрично четири пъти е предал и хора, и хрумвания – може да разчита на някакъв триумф, ще излъже отново, разяснява.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР