„Тръгнал като обикновен чирак, с невероятния си талант да твори

...
„Тръгнал като обикновен чирак, с невероятния си талант да твори
Коментари Харесай

Илияна Йотова удостои Стилист Капанов с почетния плакет на вицепрезидента

„ Тръгнал като елементарен чирак, с невероятния си гений да твори хубост Стилист Капанов разнесе славата на България по целия свят. Не резервира своята заложба единствено за себе си - обилно я раздава на своите възпитаници. " С тези думи Илияна Йотова удостои Кръстю Капанов с почетния плакет на вицепрезидента. Отличието се връчва „ в символ на самопризнание за изключителния принос в изкуството на хубостта, за основаването на школата „ Капанов " и образованието на хиляди експерти, за издигане престижа на България и във връзка идния 80-годишен празник ".

„ Вие притежавате неповторимото качество да виждате хубостта във всеки подробност и да помагате на всеки от нас да открие своя жанр. На България са нужни повече хора като Вас, които надмогват личното си его и работят за другите и за страната си ", се обърна вицепрезидентът към Стилист Капанов и посочи, че триумфът му се корени в това, че не се помирява с клишето, а постоянно търси новото.

Кръстю Капанов акцентира, че приема високото отличие като извънредно самопризнание към дребния и междинния бизнес в България. „ Вие потвърждавате, че не стоим настрана от вниманието на страната ", означи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР