"Тръгнах пеш. Тя мина покрай мен. Обаче аз не знам

...
"Тръгнах пеш. Тя мина покрай мен. Обаче аз не знам
Коментари Харесай

Това е пълният разказ на Северин Красимиров в съда

"Тръгнах пеш. Тя мина около мен. Обаче аз не знам какво стана, не помня. Не мога да си спомня " - по този начин стартира разказът на обвинявания в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров, уловен от NOVA.

Той беше екстрадиран от Германия в четвъртък, а през вчерашния ден бе оставен в ареста в Русе.

Той не помни дали тя го блъснала или той нея. Той й споделил: "Оглеждай се ", тя му отвърнала, блъснал я и след това тя се върнала и му отвърнала.

Северин отхвърля да я е изнасилил, само че призна, че е отговорен.

Той съжалява. "Не мога да допускам, че аз съм го направил ". Той твърди, че е бил пийнал и надрусан след рожден ден.

Въпреки всички събрани доказателства и признанията, към момента има хора, които не са изцяло уверени, че точно Северин е причинителят на убийството. Взел опиати, наречени „ кристали”. Адвокатът на Северин обаче го прекъсна и разказът му завърши.

Пред служителите на реда не е приказвал за изнасилването на Виктория Маринова. Няма ясно пояснение за какво. Факт е обаче, че за него има неоспорими доказателства.

Служебният му юрист Иван Дойнов изиска делото да бъде при закрити порти, с цел да не станат ясни детайлности от следствието. Адвокатът му също изиска той да остане в ареста за непрекъснато, тъй като на открито би било рисково за него, защото може да се стигне до разпра. На Красимиров са повдигнати две обвинявания - за обезчестяване и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Взета му е ДНК проба, а направеният обзор е открил, че физическото му положение е положително.

Северин има право да апелира наложената мярка в тридневен период пред Апелативния съд във Велико Търново. До даването на ход на делото той ще остане в следствения арест в Русе.

Заподозреният Северин Красимиров беше арестуван от немските управляващи предходната седмица. Той се е намирал в дома на майка си в немския град Щаде. Според информации в медиите той е направил цялостни признания, по-късно стана ясно, че е признал единствено, че е блъснал Виктория Маринова.

Главният прокурор Сотир Цацаров разкри, че задочно са повдигнати две обвинявания. Първото е за обезчестяване, за което плануваното наказване е от 10 до 20 година затвор. Второто – за осъществяване на ликвидиране по изключително нечовечен метод, което се санкционира с 15 до 20 години затвор или пожизнен затвор, или пожизнен затвор без право на подмяна.

Вътрешният министър Младен Маринов добави, че са конфискувани материални доказателства, които свързват директно лицето с мястото на престъплението. Част от ДНК експертизите са подготвени и дават информация за съществуване на негов ДНК материал върху тялото на жертвата.

Тялото на 30-годишната журналистка беше открито на 6 октомври следобяд в шубраци край Дунав след подаден сигнал от жител. Всички открити движимости са изпратени в Института по криминалистика.

Обвиниха Северин, разкри къде е телефонът на Виктория

Майката на Северин: Той е бил пийнал и надрусан. Плака

Северин отхвърля обезчестяване, само че имало безапелационни доказателства

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР