Трагичният Робин Уиндзор остави феновете съсипани, когато напусна Strictly Come

...
Трагичният Робин Уиндзор остави феновете съсипани, когато напусна Strictly Come
Коментари Харесай

Животът на Робин Уиндзор след Strictly Come Dancing като почит, отдадена на трагичната звезда

Трагичният Робин Уиндзор остави почитателите унищожени, когато напусна Strictly Come Dancing преди 10 години, до момента в който планираше живот надалеч от шоуто.

Смъртта на танцьорката беше оповестена рано тази заран и заваляха почести. Джеймс Джордан отиде в обществените медии, с цел да си спомни за своя другар и да отдаде респект на Робин, споделяйки промоционално изображение по време на програмата си. Новината за гибелта на 44-годишния мъж изуми почитателите.

За първи път той се причисли към BBC през 2010 година и беше в двойка с Патси Кенсит, само че напусна четири години по-късно заради травма, която го направи некадърен да се състезава. Професионалният танцьор изясни, че „ няма избор “ по въпроса, само че откакто приказва за битките си с психологичното здраве и парите, той отвори лична компания, предлагаща корпоративни мотивационни услуги за говорене и корпоративно създаване на екип.

Откровен въведението на уеб страницата му гласи: „ Всички имаме неприятни дни – композиция от проблеми във връзката, крепко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР