Трагичният инцидент в Първенец, при който на място бе прегазено

...
Трагичният инцидент в Първенец, при който на място бе прегазено
Коментари Харесай

Димитър прегазил Ангелинка за миг, не помни как

Трагичният случай в Първенец, при който на място бе прегазено 11-годишно момиченце се е случил за секунди. Това е разказал Димитър Йовчев на своя юрист Кирил Николов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Как обаче се е стигнало до конфликта, мъжът няма спомен, няма и пояснение. Признал е единствено, че колата се е завъртяла на замръзнал сектор, той е изгубил ръководство и се е стигнало до конфликта. За всичко останало, в това число и за точната скорост, с която ешофирал се изчаква точна експертиза, уточни юрист Николов. 
Припомняме, че през днешния ден пловдивският Окръжен съд пусна Димитър Йовчев с най-леката мярка - подписка. 
А претекстът бе недобре обосновано искане на прокуратурата за задържане под стража, т.е. обвиняването не е съумяло да обясни на магистратите за какво няма заплаха Йовчев да се укрие (самият прокурор изключи опцията мъжът да извърши другопрестъпление). Окръжнит арбитър дорипосочи, че не се схваща в какво тъкмо се упреква Йовчев. 
"Смъртта е настъпила в резултата на някаква дейна непрредпазлива деятелност от страна на обвинения, само че не се показва кои правила е нарушил ", разясни съдията по случая. 
Защитата на обвинения даже назова пледоарията на прокурора смешна, писа й слаба оценка, а върху медиите хвърли виновността за основаване на истерия и дмонизиране образа на клиента му. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР