Трагична новина покоси арменския Арарат-Армения, в който играе българският десен

...
Трагична новина покоси арменския Арарат-Армения, в който играе българският десен
Коментари Харесай

Трагедия! Убиха съотборник на български футболист

Трагична вест покоси арменския Арарат-Армения, в който играе българският десен бек Георги Пашов. Вратарят на втория тим на клуба Мушег Гевондян беше погубен при престрелка в административния регион Канакер-Зейтун в Ереван.

„ С надълбоко огорчение оповестяваме, че в нощта на 16 април от огнестрелна рана умря вратарят на Арарат-2 Мушег Гевондян. Нашият клуб изрича своите съболезнования на членовете на фамилията, роднините и приятелите на Гевондян “, оповестиха от Арарат-Армения на формалния си профил във „ Facebook “.

При престрелката са потърпевши общо трима души. Те са били откарани в болница. Само един от тях е умрял и това е точно вратарят на втория отбор на Арарат-Армения.

Тримата са открити в автомобил БМВ, по който е била открита пукотевица, написа блиц. При огледа на местопроизшествието са открити голям брой гилзи, един патрон и следи, наподобяващи на кръв. Взети са мостри и са назначени редица експертизи.

„ Предварителното разследване продължава. Предприети са ограничения по определяне на всички условия за случая и определяне на личността на хипотетичните нарушители “, оповестиха арменските управляващи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР