Трагедията в Золинген заслужава повече гласност, виновниците – справедливи наказания!

...
Трагедията в Золинген заслужава повече гласност, виновниците – справедливи наказания!
Коментари Харесай

Кючюк от ЕП: Трагедията в Золинген заслужава повече гласност, виновниците – справедливи наказания!

„ Трагедията в Золинген заслужава повече публичност, виновниците – обективни санкции! Не може да слагаме под никаква сянка протичащото се в Золинген и закононарушенията не могат да бъдат по никакъв метод оставени неразкрити! Поставям този въпрос тук, с цел да има правдивост към жертвите на това действие, което е осъществено в Золинген и към общността, която чака такава правдивост. “ Това съобщи евродепутатът Илхан Кючюк пред Екологичен потенциал.

 

Лидерът на европейските либерали изрази притеснениe по отношение на настояването за саниране на постройката, както и опити тя да бъде отстранена, преди да е завършило следствието. По думите му това поражда някои подозрения и слага под въпрос обективността на следствието.

 

„ Четирима български жители бяха запалени! Аз и мои сътрудници участвахме в протестно шествие и то беше спокойно. В него участваха разнообразни жители и доста от тях в действителност бяха немци и апела на този митинг беше – „ НЕ ИСКАМЕ ОМРАЗА! “, дружно с този апел обачи имаше и доста мощен апел за това причинителите на закононарушението да бъдат разкрити! И това го изискуем в действителност като европейско гражданско общество. “, безапелационен бе Кючюк.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР